Velkommen til vores hjemmeside

Vi kan med glæde sige Nynne venter hvalpe i midten af Maj... Kontakt os for mere info på kennelnemo@gmail.com, der er stadig mulighed for at der er en hvalp til netop jer. 

Velkommen til Kennel Team Nemo

Kennel Team Nemo blev startet i 2009 og føres af Kristinna & Morten Wulff Frederiksen. Vi er en lille famile der holder Welsh Corgi Cardigans fordi vi forelskede os i racen, efter vi i 2008 fik vores første hund sammen. Kennelen blev siden oprettet og navngivet efter Nemo den første af sin slags. Vores lille kennel blev så i 2015 udvidet med Nessie, som til dato har fået to flotte kuld og igen i 2019 med lille Nynne og vi håber med hende, at kunne sætte flere veltilpassede corgier i verden. I 2020 fik Nessie sit andet kuld og herfra har vi behold Newton som vi håber bliver en god tilføjelse til det danske avlsprogram. I 2016 har Kristinna gennemgået DKKs opdrætteruddannelse og er i 2017 blevet uddannet som lydigheds træner ved DCH. Efterfølgende er Kristinna i 2018 også blevet uddannet som Rally træner og Morten som lydigheds træner. Kennel Team Nemo holder til dagligdag til i Thy og er omgivet af frisk luft og højt til loftet og tager ofte på tur til National Park Thy. Hvis der skulle være spørgsmål til vores hunde eller andet så kontakt os gerne på 40 21 46 90. 

DKK-Uddannet Opdrætter

Kennel Team Nemo støtter DKK i deres arbejde for danske hundeejere og arbejdet med racehunde i Danmark. Derudover følger og overholder Kennel Team Nemo alle DKKs og specialhundeklubben WCK regler om opdræt og behandling af hunde ved avl.  

Følg os også på Facebook

Find os også på Facebook og følg vores side der. Her kommer der til at være opslag med nyt fra vores hunde og andet hyggeligt info; https://www.facebook.com/kennelnemo/